Tevreden…

Wat een geweldige musical speelden de leerlingen van groep 8 afgelopen maandag ! Een zonnig verhaal over een eerlijke, maar niet succesvolle camping eigenaar  tegenover zijn broer, die weliswaar een heus luxe ‘resort’ had aan een Spaanse Costa, maar op een hele onprettige manier zijn zaakjes opknapte. De musical werd met vaart gespeeld, met een prachtig decor, geweldig gezongen ( de solo’s van Pien en Tijl klasse!) en ook de temperatuur paste bij het verhaal ! Wat een hitte in het ‘Dorpshuisos’!

Na afloop werden de kinderen opgewacht door 15 motoren en mochten ze achterop beschoten door confettikanonnen een ereronde maken door het dorp! Wat een feest !

Daarna hadden de ouders en de Ouderraad  gezorgd voor een feestelijk versierde aula waar DJ Bram al stond te draaien. De kinderen zijn toegezongen door het team, het team is toegezongen door de kinderen, er is gedanst, cadeaus zijn uitgedeeld, kortom het was een groot feest! Op de website vindt U de tekst en het filmpje  van het lied dat door groep 8 voor het team gezongen is.

Bedankt allemaal, de groooooote ‘biertafel’ zal veel gebruikt worden in het buitenlokaal van De Zwaluw ! En dankzij de banner met het Zwaluwlied behoort de verwarring over “leren, spelen, zingen” of “zingen , leren , spelen” tot het verleden !