Ook heel tevreden …

was onze eigen juf Ria woensdagavond 18 juli.  Zij werd verrast met een complete feestdag, want ze gaat met pensioen! na 43 jaar  
Aju allemaal, ik ga nu met pensioen
Na 43 jaren , Mag ik dat toch wel doen !
Geen overleg meer

of rapporten stress
Strakjes geef ik nooit meer les!


Dat zong iedereen juf Ria toe! Daarna was er een informele receptie waar ex ouders,dorpsgenoten, oud-collega’s en oud-leerlingen juf Ria gedag konden zeggen en oude verhalen ophalen. Ondertussen zorgden de collega’s van KSH voor een feestelijke lunch, voor alle collega’s en daarna vertrokken we naar martje in Blokzijl. Onderweg zijn we helemaal op de hoogte gebracht door de routebeschrijving met wetenswaardigheden over de noordoostpolder, ‘het nieuwe land’ .( Dat kwam goed van pas , want ons eerste project volgend schooljaar gaat over Nederland !).

Bij Martje waren er drankjes,  toespraken en cadeautjes en daarna sloten we deze feestelijke dag af met een diner op een heerlijk terras aan het water.

We zullen juf Ria missen op De Zwaluw, maar ze heeft het verdiend!
Ik hoop haar nog veel mooie reizen toe en die mogen nu lekker buiten de vakanties!

In de vakantie ging Ria graag op reis
Naar Afrika of Kreta of naar de stad Parijs!
Ook Jordaa- nie
werd door haar bezocht
Ze maakte zelfs een ballonnentocht !

( trouwens….. is het u ook opgevallen, dat onze “oude”juffen Paula en Sonja wel weer heel regelmatig op De Zwaluw zijn om te helpen ??????- wij zien Ria vast wel weer ! )