Mag ik even aan u voorstellen…..

In de extra mail die u maandag ontving over de formatie vertelde ik al kort iets over onze nieuwe collega’ s.  Hieronder stellen zij zich aan u voor. Om te beginnen……

Jose de Haan

Ik ben José de Haan, dit jaar 50 geworden en ik woon in Amstelveen. Ik heb een man en twee volwassen dochters . Na de zomervakantie kom ik op de Zwaluw werken. Samen met Ingrid zal ik in groep 1/2 staan en de kinderen begeleiden en lesgeven.

Ik heb ruime ervaring in het onderwijs. De eerste 18 jaar heb ik in Amsterdam gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan in alle groepen, kleuters tot en met groep 8. Daarna ben ik naar Uithoorn gegaan om wat dichter bij huis te blijven. Na een kleine 9 jaar was het tijd om iets nieuws te gaan zoeken.
Het onderwijs, zoals het op de Zwaluw wordt gegeven, past goed bij mijn ideeën over hoe het onderwijs eruit zou moeten zien. Ik geloof dat elk kind gezien en begeleid moet worden op zijn eigen weg in het ontwikkelen van zijn talenten. Mijn voorkeur ligt bij het jonge kind, dus een groep 1/2 is heel fijn om weer te mogen draaien!

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en hoop na de vakantie kennis met u te maken!
Fijne zomer!

Met vriendelijke groet,
José de Haan

en dan de nieuwe juf voor groep 3/4 ….

Nathalie  Welles
Beste kinderen en ouders van de Zwaluw,

Aankomend schooljaar zullen jullie een nieuw gezicht gaan zien op de Zwaluw! Ik ga aan de slag in groep 3-4 en via deze weg stel ik me graag even aan jullie voor.

Mijn naam is Nathalie Welles en ben 33 jaar jong. Ik woon in Amstelveen, waar ik ook ben opgegroeid. In mijn vrije tijd lees ik graag, doe ik aan hardlopen en bootcampen, bezoek ik graag een museum en ga ik graag op stedentrips.

Ik heb de afgelopen 12 jaar met hart en ziel gewerkt op Sbo de Schakel. ( school voor speciaal basisonderwijs) De school waar ik na mijn opleiding aan de pabo en Master SEN mezelf heb mogen ontwikkelen tot een betrokken en bevlogen leerkracht voor kinderen die net wat extra’s (qua gedrag en/ of leerstof) nodig hebben om tot leren te komen.

Nu is het voor mij tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen en een nieuwe uitdaging aan te gaan! Voor mij ligt dat heel erg in het thematisch en samenhangend onderwijs en daarin hebben De Zwaluw en ik elkaar gevonden.
Daarnaast zal ik altijd oog hebben voor dat beetje extra dat een kind soms nodig heeft om tot leren te kunnen komen.

Na de zomervakantie hoop ik met jullie persoonlijk kennis te maken.  

Alvast een prettige vakantie toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Nathalie Welles

We wensen onze nieuwe collega’s veel plezier en succes op De Zwaluw!

Ingrid