En nu… vakantie!

Een schooljaar ligt achter ons waarin veel gebeurd is. Het werken in de thema’s waar alle losse vakken hun plek vinden zorgde voor een boost van energie voor zowel de leerlingen als de leerkrachten. Deze manier van werken nodigt uit tot meer excursies, betrokkenheid en samenwerking  van iedereen die met De Zwaluw te maken heeft. Een nieuwe rekenmethode is in gebruik genomen door de hele school. De patio kreeg een grote opknapbeurt door de inzet van een groep enthousiaste ouders en we hebben er nu een prachtig buitenlokaal bij. We hebben ook afscheid genomen van gewaardeerde collega’s. Francien, Lotte  en Vera gaan een nieuwe uitdaging aan op een andere werkplek en Ria gaat eindelijk tijd krijgen voor al die dingen die zo vaak blijven liggen door  drukke werkzaamheden. We wensen hen het allerbeste toe! Dat geldt natuurlijk ook voor de afzwaaiende 8e groepers! Veel succes op het voortgezet onderwijs !

Het nieuwe schooljaar biedt weer nieuwe kansen: Nieuwe collega’s die hun kennis en ervaringen meebrengen, nieuwe leerlingen in de groepen, nieuwe projecten om samen aan te werken en wie weet weer een nieuw ‘Zwaluwfamiliediner ‘!
Maar nu eerst uitrusten, afstand nemen en genieten van de vrijheid! Blijf gezond en kom veilig thuis . We zien elkaar weer op 3 september half 9 op de koffie !