Een nieuwe patio!

Afgelopen zaterdag om klokslag 10 uur stond een grote groep ouders voor de deur van De Zwaluw gewapend met scheppen, harken, schoffels, emmers en planten om de patio van De Zwaluw grondig onder handen te nemen! Wat is er hard gewerkt! De woezel is van top tot teen geboend en verhuisd naar een nieuwe plek, net zoals de milieu fiets, al het onkruid is gewied, er is een compleet straatje gelegd zodat er een watertafel kon worden geplaatst, tegels en meubilair zijn met de hogedrukspuit gereinigd, bloempotten zijn uitgezocht en schoongemaakt en er is vooral ook heel …veel…. weggegooid!
Een aanhangwagen vol overbodige spullen is meteen naar de vuilstort gereden en toen kon de make-over beginnen! Een idyllisch zitje onder de boom, potten met bloeiende planten op de tafels, alles opgeruimd; het ziet er FANTASTISCH uit !  
De commissie Natuur rond de school heeft nog veel meer ideeën, dus wanneer u geïnspireerd wordt door dit geweldige resultaat ( en het was trouwens ook heel gezellig) Kom erbij !  Geeft u zich op bij Marije Nieuwendijk: marijenieuwendijk@gmail.com

of bij Eva Schneijderberg: evasadres@hotmail.com