Donderdag 15 november PUBQUIZ op De Zwaluw ! U komt toch ook !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donderdagavond 15 november om 19 uur gaan de deuren open voor alle ouders die zin hebben in een gezellige avond met hapjes, drankjes, live muziek en een PUBquiz!

Uw kinderen moeten thuis blijven, dit keer organiseren we een avond voor alle ouders; om elkaar te ontmoeten, te spreken en beter te leren kennen.
U wordt door het lot in een team ingedeeld en olv Sander Scheerboom krijgt u samen met uw team in een aantal rondes vragen te beantwoorden over Nes aan de Amstel, over het onderwijs op De Zwaluw, maar ook over de actualiteit en muziek. Dus….leest u zich alvast goed in, houd de kranten bij, bevraag ouders die al langer kinderen op school hebben en luister veel naar muziek zodat u goed voorbereid samen met uw team winnaar wordt van de 1e Zwaluw Pubquiz !
Tussen de rondes door is er live muziek van Phrase, een akoestische band die bewerkingen van bekende en minder bekende nummers speelt  ‘Oma Corry’ , bekend van het ‘Zwaluw Familiediner’, tekent weer voor de catering!
De toegang is gratis, de drankjes en hapjes zijn voor onze rekening, maar wanneer u een bijdrage in de spaarpot wil stoppen zijn we daar natuurlijk erg blij mee!
Opgeven kan op de intekenlijsten bij de klas van uw kind(eren) of via kids@dezwaluw.nl !  Niet vergeten want…VOL = VOL !!!