Op donderdag 1 april was het studiemiddag. Niet alleen de kinderen van KSH hoefde zich niet te vervelen tijdens deze middag. Ook alle kinderen van de school kregen de mogelijkheid om mee te doen met de online Bingo, georganiseerd door KSH. De kinderen die zich hadden aangemeld kregen vooraf een tasje van KSH met daarin de bingokaart, een stift, een zakje chips en een paar paaseieren.  

Er waren 17 kinderen van groep 1 t/m 4 die om 13:30 van start gingen met een cijfer bingo, waarbij er gelijk gespeeld werd voor een volle kaart. Tegen het einde werd het heel erg spannend, waarbij uiteindelijk Sarah uit groep 4 als eerste BINGO riep. Na controle bleek het inderdaad te kloppen en heeft zij haar prijzenpakket later in de middag in ontvangst genomen. Gelukkig mochten de kinderen nog heel even verder strijden voor de 2e prijs. Deze werd uiteindelijk door Tom uit groep 4 gewonnen. 

Om 15:00 ging de volgende groep met 17 kinderen van groep 5 t/m 8 van start met een muziek bingo. Er waren 40 liedjes uit verschillende categorieën, waarbij de kinderen ook hier gelijk voor een volle kaart zijn gaan spelen. Elke keer werd er een klein stukje van een liedje afgespeeld waarbij de kinderen de titel met artiest op de kaart konden afstrepen. Het liedje werd ook nog opgeschreven in de chat ter controle. Ook hier was het tegen het einde heel erg spannend. Er waren steeds meer kinderen die nog maar 1 of 2 liedjes nodig hadden om BINGO te krijgen. Uiteindelijk bleek  Roan uit groep 6 de winnaar te zijn en ging de 2e prijs naar Tim uit groep 5. 

Alle winnaars hebben gelijk dezelfde dag hun prijs in ontvangst mogen nemen.
Wij kijken terug op een zeer geslaagd online evenement, met dank aan alle kinderen die hebben deelgenomen. 

 

Met vriendelijke groet,

Kinder Service Hotels de Zwaluw

Charon, Vanessa en Misha