Kinderdagverblijf

U aan het werk, uw kind bij ons!

KDV de Zwaluw is een uniek kinderdagverblijf in de school ‘De Zwaluw’. Op ons kinderdagverblijf hebben wij één verticale groep waar kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen. De visie van KSH :  “Het moet gewoon leuk zijn”,  zie je overal terug. Kinderen kunnen kiezen uit diverse hoekjes waar ze heerlijk kunnen spelen, afgestemd op hun belevingswereld. Denk bijvoorbeeld aan een poppenhoek of  een baby hoek waar de baby’s ongestoord kunnen kruipen en spelen. Of de kinderen kunnen aan tafel puzzelen, met lego spelen of een auto baan maken.

Op onze groep werken wij volgens het VVE-programma (voor en vroegschoolse educatie) “Ben ik in Beeld”
Het hele jaar door werken wij dmv diverse thema’s aan het stimuleren van de (taal)ontwikkeling van de kinderen die de opvang bezoeken.  Kernwoorden die bij dit programma horen zijn: interactie met kinderen, observeren, voorlezen met vertelkoffer en werken met een dagritme. Het gaat erom dat alle kinderen het recht hebben om de ruimte te krijgen om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Een voorbeeld van een activiteitenprogramma kunt u bekijken op onze website www.kinderservicehotels.nl
Enkele kenmerken  van KDV de Zwaluw:
Aanbod van activiteiten en workshops zoals peuterdans, muziek of yoga,  terugkerende jaarfeesten, jaarlijkse peuteruitjes en  een fantastische  groene omgeving met vele mogelijkheden om te wandelen.
We werken met ervaren professionele medewerkers, onze opvang is flexibel, kan ook voor een halve dag en er is een peuterarrangement op de woensdagmorgen. De openingstijden zijn van ’s morgens 7.30 u tot ‘s avonds 18.30u.  U kunt uiteraard ook gebruik maken van het kinderdagverblijf als u geen kinderen op onze school heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2014 Basisschool De Zwaluw - Webdesign: G2O