Reünie

De Zwaluw 40 jaar!

De reünie was op alle fronten zeer geslaagd. We waren al zo ontzettend blij met het aantal aanmeldingen maar hoe leuk is het dat er dan toch nog spontaan mensen aan komen waaien waardoor we met bijna 300 mensen in de tent stonden.

Mensen die je pakweg 40 jaar niet hebt gezien of misschien een jaar, een maand of zelfs een dag. De herinnering aan iedereen, als kinderen maar ook als leerkracht. Want hoe bijzonder is het dat diverse leerkrachten nog alle foto’s netjes hebben bewaard met alle namen erbij. Juf Ria die nog een leuke kleuterfilm uit 1981/1982 heeft bewaard en wilde laten zien (deze is overigens nog na te bestellen), maar ook de jongere generatie die het leuk vonden om de Olympische Spelen terug te zien of heerlijk door de foto’s hebben geswipet op de digiborden.

Iedereen heeft een leven opgebouwd, carrière, kinderen en zelfs kleinkinderen of zijn nog op weg om dit alles op te bouwen. De herinnering blijft maar de ervaring is nu anders. Je hebt veel met elkaar gedeeld en dat schept een band, dat maakte het zo speciaal. Wat toen misschien je hartsvriendin was…noem je nu een BFF (Best Friend Forever).

De sfeerfoto’s van de reünie zijn tot en met 17 juli 2016 te zien op de website www.burfo.nl van fotograaf Burgering Fotografie V.O.F. Onder bekijk hier uw foto’s kunt u de gebruikersnaam: ZXN en het wachtwoord: 019 invullen. Hier kunt u evt. nog foto’s na bestellen.

Er werd veel gepraat en vooral gelachen. Er liepen veel mensen met een “smile” op het gezicht, en alleen maar leuke reacties. Men zegt “voor herhaling vatbaar”, dus wie weet… Ondertussen genieten we nog na met elkaar, reacties op Facebook en natuurlijk de foto´s die rondgaan.

Het heeft ons, de reünie-commissie en De Zwaluw, een heel erg dankbaar gevoel gegeven dus daarom zeggen wij tegen jullie: bedankt voor de geslaagde avond.

Groetjes, Reüniecommissie De Zwaluw

 

Copyright ©2014 Basisschool De Zwaluw - Webdesign: G2O