Missie en visie

Een veilige leeromgeving, respect voor elkaar, plezier in het leren en werken staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat ouders en kinderen zich welkom en thuis voelen op onze school!

Klein is fijn op School !
De_Zwaluw_voetbal_

Dat we een kleine school zijn, is maar wát fijn voor uw zoon of dochter. Onze leerkrachten kunnen elke leerling veel aandacht geven. In plaats van massale groepen kinderen op de speelplaats, ziet u bij ons een groot schoolplein, omgeven door groen, waar iedereen de ruimte heeft. Een veilige omgeving waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen!

De sterke kanten van uw kind !

Als school hebben we een duidelijke visie op onderwijs. En die kunnen we kort samenvatten: wij nemen de sterke kanten van uw kind als uitgangspunt. Elk kind is op zijn of haar manier knap! De één is beter in rekenen, de ander heeft gevoel voor taal, een derde houdt van muziek, etc. Wij passen daar onze lesmethode op aan.

Want u weet het: kinderen die doen waar ze goed in zijn, komen verder!

Dichterbij dan u denkt !

Nes aan de Amstel maakt deel uit van de gemeente Amstelveen. Een paar minuten rijden (vanuit Amstelveen of Uithoorn bijvoorbeeld) en u staat voor de school!
De_Zwaluw_2013_2014 (17)