Bijna vakantie

De feesten zijn gevierd; de musical, het afscheid van groep 8 , de jaarsluiting..
We kijken terug op het afgelopen jaar.  Wat is er geleerd, wat is er beleefd met elkaar.
De excursies in de verschillende groepen, het kinderboekenfeest met opa’s en oma’s, meelwormen en slakken in de klas, zingen met juf Rosanne van de Muziekschool, kleintje Kunst ,  het schoolreisje, de projectperiode Alles- in -1, het dansproject enz enz….  bijna teveel om op te noemen!  Het maakte het schoolleven op De Zwaluw boeiend en afwisselend.
De laatste twee dagen ruimen we  op.  De mappen mogen mee naar huis, de tekeningen gaan van het prikbord, het schilderwerk wordt van de ramen gekrabd. Ook de kinderen dragen daar hun steentje aan bij.  

De school gaat dicht, zes weken lang. We rusten uit en denken weer na over het nieuwe schooljaar, met nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen waar het team erg veel zin in heeft.
Wij bedanken alle ouders voor hun vertrouwen in de school en het team, we zien uit naar een nieuwe samenwerking met u en natuurlijk met alle kids van De Zwaluw!
Volgend schooljaar, op maandag 4 september  staan wij om 8.45 u . weer klaar voor de leerlingen en voor u.  Er is dan  koffie en thee voor alle ouders in de aula en u kunt dan bijpraten en verhalen uitwisselen. Maar voor nu: Geniet van de zomer en de vrijheid!