Waar zijn we mee bezig

20-09-2017
Er zijn nieuwe wisbordjes op school en dit heeft groep 7 meteen even uitgeprobeerd tijdens de rekenles. De leerlingen hebben tijdens de les van de Kanjertraining elkaar leren vertrouwen en gesproken over het onderwerp pesten.
    

 

14-09-2017
Vandaag zijn de leerlingen creatief bezig geweest met het nieuwe thema dat maandag gaat starten: Afrika/ Azië zodat de klas maandag alvast een beetje in het thema is. Iedereen is op zijn eigen manier creatief bezig geweest en dat heeft een heel mooi resultaat opgeleverd!
   

08-09-2017
De eerste week na de vakantie zit erop. De leerlingen van groep 7 hebben al een heleboel gedaan. Op de eerste dag zijn wij gestart met vertellen over de vakanties a.d.v. een foto en hebben wij meteen al gerekend met de nieuwe rekenmethode. Ook op de andere dagen kwam er meteen iets nieuws voorbij namelijk Alles apart. In het begin was dit even wennen maar het werd al snel duidelijker.
De rest van de week hebben de leerlingen ook even kennis met elkaar kunnen maken door middel van allerlei spelletjes, crea en techniekopdrachten en gesprekken met elkaar.
Wij gaan er met zijn allen een mooi schooljaar van maken!!

 

 

 

Copyright ©2014 Basisschool De Zwaluw - Webdesign: G2O